WIN EEN VOLLEDIG GEFINANCIERDE TV-RECLAMECAMPAGNE

De TV Star competitie voor startups van All Response Media beloont de winnaar met een volledig gefinancierde TV-reclamecampagne. Met de inzet van dit nog altijd impactvolle en krachtige medium komt uw business in een stroomversnelling.

Eerdere succesverhalen in de UK betreffen Calm.com, minicabit, Wonderbly (voorheen bekend als Lost My Name), Everything5Pounds en Best of the Best, die zich allemaal hebben aangesloten bij All Response Media om hun business te laten groeien door middel van TV.

Als u denkt dat uw bedrijf in hun voetsporen kan treden, meldt u dan nu aan!

AANMELDEN

De deadline voor 2019 is verstreken

DE COMPETITIE

Wat gebeurt er na aanmelding
Geselecteerde deelnemers zullen worden uitgenodigd om een gedetailleerde vragenlijst in te vullen over hun business propositie en of ze klaar zijn voor TV advertising en de daarmee samenhangende snelle groei.

Deze response zal in detail worden beoordeeld, waarna de finalisten zullen worden geselecteerd en uitgenodigd om deel te nemen aan een Dragon’s Den-achtige pitch ten overstaan van ons jurypanel, bestaande uit industry leaders en All Response Media directors.

 

Waarom All Response Media?
Als het toonaangevende ‘customer acquisition’ medabureau, hebben we een track record opgebouwd op het gebied van het snel en efficiënt laten groeien van bedrijven en hun business. Onze mensen, met een ongeëvenaarde cultuur en unieke eigen technologie, voorzien klanten – van startups tot multinationals – van een oneerlijk voordeel in hun markt.

We gebruiken onze uitgebreide en baanbrekende ervaring op het gebied van TV-advertising om de kracht van TV te benutten voor klanten, ‘building businesses and brands through customer acquisition’. Bezoek onze pagina Success Stories om te zien hoe giffgaff, Made.com, Wonderbly en Vistaprint met All Response Media hebben samengewerkt om hun mediastrategie naar een hoger niveau te tillen.

DE PRIJS

De winnaar ontvangt een volledig gefinancierde TV-reclamecampagne (creatie en media) voor een totale waarde van €50.000, plus de mogelijkheid om:

  • Gebruik te maken van onze ongeëvenaarde ervaring en kunde op het gebied van ‘customer acquisition’ TV-reclame en andere relevante mediakanalen.
  • Toegang te krijgen tot ons toonaangevende ‘TV to web-visits’ attributie meet- en analyseplatform, ARMalytics®.
  • Versneld een reis in reclameland te maken met minder toegangsdrempels.
  • Het volgende Nederlandse startup succesverhaal te worden met ‘the architects of rapid growth’!

ONZE COMPETITIE PARTNERS

BrandDeli is een mediabedrijf dat verantwoordelijk is voor de reclameverkoop en brand partnerships oplossingen voor de lineaire en digitale TV-merken en online platformen van o.a. 24Kitchen, BBC First, Comedy Central, Discovery, Disney Channel, Disney XD, Eurosport, FOX, FOX Sports, ID, MTV, National Geographic, Nickelodeon, Spike, en TLC.

VORIGE WINNAARS

2015

2016

2017